Om os

Om Zonen

Hos Zonen bestræber vi os hver dag på at overgå vores kunders forventninger. Vi har solid erfaring og ekspertise som gør, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling.

Langt eller kort? Mørkt eller lyst? Uanset, hvad du har lyst til, så hjælper vi dig med at indfri dine ønsker. Vi tilbyder alt fra klip til hårpleje og sørger for, at du får det bedste look.

Skal dit barn klippes? Zonen er en børnevenlig salon. Vi er tålmodige, vi er forstående og vi sørger for at dit barn føler sig i trygge hænder og ikke mindst kommer til at se rigtig godt ud.

 

Online booking

Hos Zonen kan du booke tid online

Book online her

Vi lytter altid til din ønsker – book din tid i dag

Hos Zonen kommer vi gerne med professionel rådgivning og gode råd. Du er altid velkommen til at kigge ind forbi vores salon

Janne

image3

Anita

image5

Jane

image4

Comments are closed.

 • Om os

  Hos Zonen bestræber vi os hver dag på at overgå vores kunders forventninger. Vi har solid erfaring og ekspertise som gør, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling. Langt eller kort? Mørkt eller lyst? Uanset, hvad du har lyst til, så hjælper vi dig med at indfri dine ønsker. Vi tilbyder alt fra klip, farvetwist til hårpleje og sørger for, at du får det bedste look.
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Zonen
  Adresse: Skolegade 69
  6700 Esbjerg
  Telefon: +45 75 12 20 69
Copyright Frisør Zonen | 2014 |